Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Moniek van Aarle – Big East ‘Weekly Honor Roll’

Moniek van Aarle – Big East ‘Weekly Honor Roll’

De eerste award voor Moniek van Aarle is dit seizoen een feit! Ze mocht de Big East ‘Weekly Honor Roll’ in ontvangst nemen.

 

 

Moniek van Aarle heeft zowel door haar uitstekende prestaties op het veld als haar prestaties in de schoolbanken de Big East ‘Weekly Honor Roll’ in ontvangst mogen nemen! Moniek speelde al een belangrijke rol in de gewonnen wedstrijd tegen het Old Dominion van Ilse Westera.. Van Aarle wist namelijk de beslissende 2-0 te maken en daarmee de wedstrijd in het slot te gooien.

 

 

 

Afgelopen week wist ze weer van grote waarde te zijn voor de Liberty Flames.. nu tegen Georgetown! De Nederlandse weet namelijk al na drie minuten de score te openen, dit doelpunt betekent al weer het derde doelpunt van het seizoen voor Van Aarle.. uiteindelijk wisten de Flames aan de hand van dit doelpunt een 2-1 zege uit het vuur te slepen tegen de dames van Georgetown!

 

 

 

Voor de Flames staat donderdag weer het volgende duel op het programma tegen het UCONN van Lisanne van den Noort.. good luck! Daarnaast is Moniek vandaag jarig en wordt ze helemaal in het zonnetje gezet in Amerika.. van harte gefeliciteerd Moniek!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.