Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Updates

Minke Klijn heeft getekend bij ESU Field Hockey

Minke Klijn heeft getekend bij ESU Field Hockey

Minke Klijn zal komende zomer het al behoorlijk sterke field hockey team van East Stroudsburg University gaan versterken en zal in Amerika gaan spelen om de hoofdprijzen

Minke Klijn weet niet beter als dat ze met een hockeystick in haar handen loopt om Ommoordse MHC. Op vijfjarige leeftijd begon Klijn met haar hockey carrière waar ze momenteel nog steeds spelend is. Klijn werd op elfjarige leeftijd geselecteerd voor het U12 team en heeft sindsdien alle selectieteams van de jeugd doorlopen. Op vijftienjarige leeftijd maakt Klijn haar debuut voor Dames 1 waarna zij iets later ook mag aantreden in de belangrijke alles-of-niets Silver Cup wedstrijden. Naast de minuten die Klijn in Dames 1 maakt, wordt ze zelf met haar U16 team kampioen in de voorcompetitie waarmee zij zich kwalificeren voor het op-een-na hoogste niveau, de Super B competitie.

Klijn kan zowel op de linker- als rechterkant goed uit de voeten in het veld en heeft goed tactisch inzicht waarmee zij de juiste keuzes weet te maken. Deze kwaliteiten heeft ze in de afgelopen vijf jaar extra weten te ontwikkelen als jeugdtrainster bij haar club OMHC. Klijn heeft daarnaast een goede handelingssnelheid, fijne techniek en een goed forehand schot in huis waarmee ze van grote waarde is voor haar team.

Klijn zal gaan spelen voor de tweevoudig kampioen van het afgelopen seizoen. Het field hockey team van East Stroudsburg University mocht afgelopen jaar zelfs het National Championship vieren en zette daarmee een unieke prestatie neer. Minke zal niet als enige Nederlandse in het team van ESU terecht komen want momenteel spelen KingTalent talenten Jady, Julia, Ciara en Carmen al in het team die haar het reilen en zeilen bij ESU bij kunnen dragen. Met Klijn in huis zal ESU er een sterke aanvallende middenveldster bij krijgen die met haar sterke schot hopelijk een hoop goals mag gaan scoren.

Wij wensen Minke heel veel plezier en succes bij ESU!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.