Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Milan Hoeffnagel naar Aquinas College

Milan Hoeffnagel naar Aquinas College

Milan Hoeffnagel vertrekt dit jaar naar Aquinas College. De linksbuiten van USV Hercules stapt deze zomer op het vliegtuig om aan te sluiten bij de Aquinas Saints.

 

Milan begon op zijn 5e met voetballen bij FC De Bilt. Hij stapte een aantal jaar later over naar Kampong, waar hij in de onder-17 kwam te spelen. Met Kampong onder-19 behaalde Milan het kampioenschap, waarna hij terugkeerde naar FC De Bilt. Na zijn tweede periode bij FC De Bilt, in het eerste elftal, was het tijd voor een nieuwe stap, USV Hercules. Hier kwam Milan te spelen in de onder-21 en speelde hij op nationaal niveau.

Nu gaat hij de Nederlandse competitite verlaten voor wedstrijden in de Wolverine-Hoosier Athletic Conference. Afgelopen seizoen is Aquinas als tweede geïndigd, nipt achter Indiana Tech.

Milan komt samen te spelen met spits Jasper Schinkel. Samen zullen ze voor de doelpunten moeten zorgen om komend seizoen Aquinas kampioen te maken.

We wensen Milan veel succes en plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.