Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Meggie van den Oever tekent bij Spring Hill College

Meggie van den Oever tekent bij Spring Hill College

Dankzij haar voetbalcarrière kent ze Nederland en Duitsland vrijwel op haar duimpje. In augustus zal Meggie nog een land gaan verkennen: Amerika. De talentvolle middenveldster heeft namelijk een overeenkomst getekend bij Spring Hill College, waar ze vanaf de zomer student-athlete zal worden.

 

Het voetbalavontuur start voor Meggie op 10-jarige leeftijd bij Vorstenbosche Boys, waar ze vanwege haar talent en inzet al snel de overstap maakt naar het jongenselftal. Nadat ze ook in dit elftal uitgroeit tot een sterkhouder wordt Meggie geselecteerd door de KNVB voor het regionale talententeam.

Ook over de grens trekt de creatieve speelster de nodige aandacht, van Borussia Mönchengladbach onder andere. Hier speelt Meggie achttien maanden alvorens de reisafstand roet in het eten gooit. Na haar periode bij ‘Die Fohlen’ maakt Meggie de overstap naar Prinses Irene, waar ze ondanks haar jonge leeftijd inmiddels deel uitmaakt van de selectie van het eerste elftal.

 

Dat Spring Hill College verguld is met de komst van Meggie is nog een understatement. Het dameselftal van de school kende afgelopen jaar een teleurstellend seizoen. Met de komst van de 17-jarige middenveldster tracht de college de resultaten komend seizoen om te buigen. Naast haar rol als speelster van het women’s soccer team zal Van den Oever toegepaste psychologie gaan studeren aan de zeer hoog aangeschreven onderwijsinstelling.

KingsTalent wenst Meggie ontzettend veel succes en plezier bij haar avontuur in Mobile, Alabama! Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten over sporten en studeren in Amerika? Neem dan contact met ons op!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.