Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Max Hamelink is verkozen tot ‘Offensive & National Player of the Week’!

Max Hamelink is verkozen tot ‘Offensive & National Player of the Week’!

Het University of San Francisco men’s soccer team nam het dit weekend in een uitwedstrijd op tegen The California Bears en wisten deze wedstrijd met een overtuigende 5-1 te winnen.

De Groningse middenvelder, Max Hamelink, wist in deze wedstrijd aanvallend zijn steentje bij te dragen. De nummer 22 wist voor zijn team, The Dons, een hattrick te scoren en was deze wedstrijd ook nog goed voor 1 assist! Deze statistieken bleven ook niet lang onopgemerkt en Max is verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’! Het bleef dit weekend niet bij één prijs voor de middenvelder. Naast zijn ‘Offensive Player of the Week’ award is Max ook verkozen tot ‘National Player of Week’! Een weekend bomvol prijzen voor de oud Eredivisie speler dus.

Zaterdag nemen The Dons het in een uitwedstrijd op tegen het men’s soccer team van Saint Mary’s, waar ze zullen spelen voor hun achtste overwinning van dit seizoen!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.