Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Marlou Wendriks versterkt Lynchburg University!

Marlou Wendriks versterkt Lynchburg University!

Hockeyster Marlou Wendriks maakt deze zomer de overstap naar Amerika. Zij gaat daar hockey en studie combineren aan de University of Lynchburg in Virginia.

Marlou is dit jaar geslaagd voor haar middelbare schoolexamens. Met haar HAVO diploma in de pocket is ze klaar voor haar vervolgstap. Ze gaat haar carrière voortzetten in Amerika en verlaat Nederland. Marlou begon als klein meisje bij haar lokale hockeyclub Zwaluwen. Hier heeft zij altijd in de hoogste teams gespeeld, daarnaast schoof ze vervroeg door naar de senioren. In haar eerste jaar in O18 team speelde ze al bij het eerste van HC Zwaluwen mee. Het jaar daarna is vervroegd doorgestroomd en heeft hier afgelopen seizoen met haar hockeykwaliteiten goede prestaties geleverd. Nu ruilt ze HC Zwaluwen in voor de University of Lynchburg.

Marlou wordt teamgenootje van KingsTalent-Student-Athlete Meike Ottjes. Samen gaan deze twee toppers ervoor zorgen dat de prestaties van het hockeyteam verbeterd worden. Daarnaast gaan ze hard aan de slag in de schoolbanken om zo een diploma binnen te slepen. Lynchburg speelt in de Old Dominion Athletic Conference, hier werden ze afgelopen seizoen derde. Met de kwaliteiten van Marlou en Meike gaan zij komend seizoen volle bak voor het kampioenschap.

We wensen Marlou ontzettend veel plezier en succes toe! Geniet van dit mooie avontuur.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.