Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lotte Kanters zit als ‘Offensive Player of the Year’ in het ‘SAC All Conference Team’!

Lotte Kanters zit als ‘Offensive Player of the Year’ in het ‘SAC All Conference Team’!

Hockeyster Lotte Kanters beleeft een seizoen van ongekende klasse. De aanvalster van Converse University is door de South Atlantic Conference benoemd tot ‘SAC Offensive Player of the Year’ en zit daarnaast ook in het ‘SAC All Conference Team’. Een fantastische prestatie!

Lotte Kanters weet dit seizoen maar niet te stoppen met scoren! De aanvalster van het Converse University Field Hockey team heeft met 27 goals (!) de meeste doelpunten van de competitie en zelfs van het hele land gemaakt! Met gemiddeld 1,59 goals per game beleeft Lotte een ‘record-breaking season’. Met deze statistieken en daarbij drie keer een award voor ‘SAC Offensive Player of the Week’ is het meer dan logisch dat Lotte deze twee prijzen heeft gekregen voor haar verdiensten. Aankomende vrijdag speelt Converse in de halve finale van het ‘Conference Tournament’ tegen Lander University, waar Lotte ongetwijfeld haar reputatie als super-spits gaat waarmaken!

Van harte gefeliciteerd met je awards Lotte!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.