Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lotte Kanters wint haar tweede ‘Offensive Player Of The Week’ award!

Lotte Kanters wint haar tweede ‘Offensive Player Of The Week’ award!

Lotte Kanters was afgelopen weekend niet meer te houden en wist door haar aanvallende prestatie haar vierde award binnen te slepen!

De aanvalster van de Valkyries wist in de eerste twee wedstrijden van het seizoen een belangrijke rol te spelen in de winst van het team. Ze scoorde drie doelpunten en verdiende ze zes punten met de overwinning op Franklin Pierce. Vervolgens scoorde Lotte nog twee doelpunten en had ze een assist tegen Southern New Hampshire. Lotte wist deze week maar liefst vijf goals te scoren en met haar assist leverde dit 11 punten op voor de Valkyries. Haar indrukwekkende prestaties van dit weekend bleven daarom ook niet lang onopgemerkt. Zo werd ze voor de tweede keer in haar Amerikaanse hockeycarrière verkozen tot ‘Offensive Player Of The Week’!

Lotte wist ook in haar Freshman year haar steentje bij te dragen. In de 18 wedstrijden die de Valkyries speelde, stond ze 12 keer in de basis opgesteld. Wat niet onterecht bleek te zijn, aangezien ze eindigde als tweede in het team in het totaal aantal punten, schoten en schoten op doel. Voor deze prestatie werd zij dan ook benoemd tot ‘Freshman of the Year’.

Wij zijn erg onder de indruk van Lotte haar prestatie! En we kijken uit naar haar volgende award.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.