Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lotte Kanters valt twee keer in de prijzen!

Lotte Kanters heeft weer twee fantastische wedstrijden achter de rug met veel goals en assists!

De aanvalster van de Valkyries, Lotte Kanters, staat er al om bekend dat doelpunten maken voor haar geen enkel probleem is en dat heeft ze weer bewezen. De Valkyries namen het 1 november in eigen huis op tegen het field hockeyteam van Newberry. Het was een erg spannende wedstrijd die uiteindelijk met 2-1 werd gewonnen door de thuisploeg. Lotte was deze wedstrijd aanvallend weer erg sterk en was ook weer trefzeker. De aanvalster wist haar team vroeg in de tweede helft op een 1-0 voorsprong te zetten. Het doorslaggevende doelpunt werd in de derde helft gemaakt door Catalina Pistaccio. Lotte heeft voor haar grote offensieve bijdrage in deze wedstrijd een wel erg unieke award in ontvangst mogen nemen namelijk een ‘Honorable Mention’!

Lotte wist ook in haar tweede thuiswedstrijd tegen het field hockeyteam van Lincoln Memorial University, haar doelpuntjes mee te pakken. De thuisploeg liet niks van hun tegenstander over met een overtuigende 12-0 overwinning. Lotte wist in deze wedstrijd 3 doelpunten te maken en haar team ook nog is te voorzien van 2 assists! Door Lotte haar aanvallende bijdrage van afgelopen weekend is ze voor de tweede week op rij verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’!  De aanvalster is in haar tweede seizoen voor de Valkyries goed voor 27 doelpunten en 8 assists in 16 wedstrijden! Dit zijn statistieken om over naar huis te schrijven!