Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lotte Kanters valt twee keer in de prijzen!

Lotte Kanters valt twee keer in de prijzen!

Lotte Kanters hockeyster van het field hockeyteam van Converse University heeft een erg goed tweede seizoen achter de rug en valt maar liefst twee keer in de prijzen. Lotte is voor haar enorme offensieve bijdrage gekozen voor het ‘All-American Team’ en is daarnaast ook nog is bekroond tot ‘Offensive Player of the Year’!

De tweedejaars aanvalster van het field hockeyteam van Converse University, Lotte Kanters, heeft een plekje weten bemachtigen in het ‘All-American Team’ en is verkozen tot ‘Offensive Player of the Year’! Het is voor Lotte bijna een gewoonte geworden om in de prijzen te vallen. De aanvalster van de Valkyries viel dit jaar namelijk al achter keer eerder in de prijzen! Met 28 doelpunten en 12 assists in 19 wedstrijden is het ook niet heel gek dat Lotte haar prijzenkast overstroomt met awards. Een super seizoen voor de aanvalster van de Valkyries dus en wij zijn benieuwd wat het derde seizoen voor haar in petto heeft.

Gefeliciteerd met je awards Lotte!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.