Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lotte Kanters is verkozen tot ‘SAC Offensive Player of the Week’!

Lotte Kanters is verkozen tot ‘SAC Offensive Player of the Week’!

Het is weer raak voor de steraanvalster van het field hockeyteam van Converse University. Lotte Kanters heeft laten zien dat doelpunten maken voor haar geen enkel probleem is en is bekroond tot ‘SAC Offensive Player of the Week’!

De Sophomore van het field hockeyteam van de Valkyries, Lotte Kanters, heeft aanvallend weer haar steentje bij kunnen dragen. De aanvalster van het field hockeyteam van Converse was weer goed voor veel doelpunten en assists, en is daarom voor de zesde keer in haar Amerikaanse hockeycarrière verkozen tot ‘SAC Offensive Player of the Week’! Lotte wist in haar eerste wedstrijd van die week 1 doelpunten te score tegen Shippensburg en wist haar vierde hattrick van dit seizoen te score tegen Lincoln Memorial! Daarnaast wist ze ook nog in een thuiswedstrijd tegen Lander haar doelpuntje mee te pakken en haar team te voorzien van 3 assists! De aanvalster weet het seizoen af te sluiten met 28 doelpunten en 12 assists! Dit zijn statistieken om over naar huis te schrijven en dit kon dan ook niet lang onopgemerkt blijven. Lotte is door haar indrukwekkende offensieve bijdrage verkozen tot ‘SAC Offensive Player of the Week’!

Gefeliciteerd met je award Lotte!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.