Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lotte Kanters is verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’!

Lotte Kanters is verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’!

Lotte Kanters is door haar aanvallende bijdrage in de afgelopen twee wedstrijden benoemd tot ‘Offensive Player of the Week’! Na haar sterke optreden in de afgelopen twee wedstrijden was het al snel duidelijk dat deze award op haar lijf geschreven staat.

De hockeyster van de Valkyries was afgelopen weekend niet meer te houden! De Valkyries namen het in hun eerste uitwedstrijd van de week op tegen het field hockeyteam van Belmont Abbey College. Het was een spannende wedstrijd, waar Lotte de leiding nam in de aanval. De nummer 34 van het team wist met twee doelpunten de winst voor haar team binnen te slepen!

Na één dag rust namen de Valkyries het op tegen het ijzersterke field hockeyteam van Shippensburg University. Ondanks één goal van Lotte wisten de Valkyries deze wedstrijd niet te winnen en moesten ze genoegen nemen met een 2-3 nederlaag.

Ondanks de nederlaag bleven de aanvallende kwaliteiten van Lotte niet onopgemerkt en is ze bekroond tot ‘Offensive Player of the Week’! Dit is Lotte haar tweede keer dat ze deze award in ontvangst heeft mogen nemen!

Gefeliciteerd met je award Lotte!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.