Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Landskampioen versterkt zich met Lisanne van den Noort

Landskampioen versterkt zich met Lisanne van den Noort

Lisanne van den Noort, speelster van Gooische Hockey Club, maakt deze zomer de overstap naar University of Connecticut. Deze zomer verhuist ze van Blaricum naar Mansfield, Connecticut om aan te sluiten bij het UCONN Field hockey team.

 

Dit is een prestatie van formaat zeker aangezien de formatie van UCONN afgelopen jaar het landskampioenschap heeft binnen gesleept. UCONN presteert al jarenlang in de top van het Amerikaanse field hockey. De absolute elite dus. Ze mag, als onderdeel van het field hockey team haar school vertegenwoordigen. UCONN is een school die 32.000(!) studenten herbergt! WOW!

De goedlachse verdediger maakte als 14(!) jarige haar debuut bij het eerste elftal van Huizen Dames 1. In 2017 maakte ze de stap van Huizen D1 naar Gooische MA1 om bij leeftijdsgenoten te spelen en om een gooi te doen naar het landskampioenschap. Op dit moment zijn ze in een hete strijd verwikkeld om het kampioenschap.

De coaching staff van de Huskies kunnen niet wachten tot dat Lisanne uit het vliegtuig komt gestapt. “Lisanne is een speelster die direct een stempel kan drukken op ons spel”, aldus head coach Nancy Stevens over Lisanne. Met haar in het team willen de Huskies weer voor het allerhoogste gaan: de nationale titel.

 

Na de zomer stapt de Blaricumse dus over naar de States om UCONN te versterken. Tot die tijd moet er nog wel een belangrijke horde worden genomen. Zo moet Lisanne nog wel “even” haar VWO diploma halen.

KingsTalent wenst Lisanne veel plezier en succes met haar avontuur in de VS. Wij zullen Lisanne op de voet volgen. Volg je haar met ons mee? Check dan onze social media kanalen

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.