Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Leo Hermans ziet zijn kans schoon en vertrekt naar Judson University.

Leo Hermans ziet zijn kans schoon en vertrekt naar Judson University.

Leo Hermans heeft deze zomer de jeugdopleiding van UVS Leiden ingeruild voor de Eagles van Judson University. De 18-jarige verdediger wist dit jaar zijn VWO-diploma binnen te slepen en zal verder gaan studeren in Elgin, Illionois bij Judson University. Ook zal hij hier zijn voetballende carrière gaan voortzetten bij de Judson Eagles want hij gaat onderdeel uit maken van het men’s soccer team van de universiteit uit Illinois.

 

Hermans is een fysiek sterke centrale verdediger, Hermans kan ook als laatste man uit de voeten en neemt de leidende rol in de verdediging dus op zich als aanvoerder. Leo is naast zijn sterke 1-op-1 duels ook in de lucht ijzersterk, met zijn 1.89 weet hij zowel verdedigend als aanvallend van waarde te zijn. De centrale verdediger doorliep alle jeugdteams van zijn vereniging en was hierbij bijna altijd de onbetwiste captain.

 

 

Naast met regelmaat ver te komen in het nationale bekertoernooi heeft Hermans ook veel duels gespeeld tegen professionele jeugd teams zowel op nationaal als internationaal podium. Hermans was als captain actief op het internationale toernooi in Sassuolo (Italië).

 

 

 

Judson University is een school die uitkomt in de Chicagoland Collegiate Athletic Conference, NAIA. Deze school speelt tegen teams binnen en rondom Chicago. De Eagles eindigden vorig seizoen als 6e in de Conference en stond dus in de middenmoot, zaak dus voor Hermans om zijn team naar een hogere eindklassering te leiden.

De Eagles staan bekend om hun rijke historie.. op het Dawson Field, waar Hermans speelzaam zal zijn, hebben de Eagles in het verleden 13 conference championships op hun naam weten te zetten.

 

 

Judson kent meer dan 500 ‘program victories’ (overwinningen) op Dawson Field, dat maakt het voor de bezoekers vandaag de dag nog steeds moeilijk om bij de Eagles te winnen. De lat ligt dus hoog bij Judson University en daar zal de sterke centre back Hermans dus flink op de proef gesteld worden.

 

 

KingsTalent wenst Leo veel succes en plezier met zijn avontuur in bij de Judson Eagles! Wij blijven hem uiteraard op de voet volgen en zijn avonturen op de website en andere kanalen delen. Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws over Leo of over andere talenten die KingsTalent geholpen heeft met een stap naar Amerika? Like ons op Facebook en volg ons op Instagram voor het meest actuele nieuws!

Lijkt het jou ook leuk om net als Leo in Amerika te sporten en studeren? Meld je dan hier gratis en vrijblijvend aan en dan nemen wij snel contact met je op!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.