Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Lars Blenckers – All Conference

Lars Blenckers – All Conference

Lars Blenckers vertrok anderhalf jaar geleden alweer van 1e klasser Wittenhorst naar Urbana University. Een droom die uitkwam om te voetballen en studeren in Amerika. Dit seizoen kent hij een extreem succesvol seizoen bij de Blue Knights met een uitverkiezing tot All-Conference player.

 

 

 

De graduate student was in zijn eerste seizoen al goed voor 4 doelpunten en 4 assists. Dat seizoen was het meest succesvolste seizoen ooit voor Urbana men’s soccer met een belangrijke rol voor Blenckers dus. Zeer knap in een eerste jaar wat toch in het teken staat van aanpassen aan de Amerikaanse manier van leven en voetballen. In de huidige jaargang heeft hij alweer 8 doelpunten voor zijn rekening genomen. Waaronder twee doelpunten tegen nummer twee van het land Charleston. Dit seizoen miste Urbana het kampioenschap op een haar maar zijn de Blue Knights al doorgedrongen tot de 3e ronde van de nationals. Een evenaring van het legendarische 2015 seizoen. Komende week vliegt Blenckers samen met zijn teamgenoten naar NY voor de 3e ronde van de nationals die worden afgewerkt bij Long Island University Post.

 

 

 

Met de uitverkiezing All MEC Conference behoort Blenckers tot de elf beste voetballers van de Mountain East Conference. In dit illuster rijtje wordt hij vergezeld door spelers uit oa Brazilië, Engeland, Spanje en Frankrijk. Een prima prestatie voor de Limburger die in zijn vrije uurtjes het management van het Student Succes Center bij Urbana University op zich neemt. Hierin begeleidt hij studenten die moeite hebben met studie en hierin extra huiswerk begeleiding krijgen.

KingsTalent is trots op deze uitverkiezing en wenst Lars erg veel succes de komende periode in de nationals.

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.