Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Lars Blenckers versterkt team KingsTalent!

Lars Blenckers versterkt team KingsTalent!

 

Steeds meer toptalenten vinden hun weg naar KingsTalent. Ook voor het komend schooljaar maken weer tientallen studenten de overstap naar Amerika. Om de enorme groei die KingsTalent momenteel doormaakt bij te benen en daarbij de talenten de begeleiding te blijven bieden die zij verdienen heeft KingsTalent de afgelopen maanden intensief gezocht naar een versterking voor het hoofdkantoor in Gemert. KingsTalent is verhuld mede te delen die versterking gevonden te hebben in de persoon van Lars Blenckers. Lars is voor KingsTalent geen onbekende; KingsTalent bemiddelde Lars in 2015 naar Urbana University en onderhield na zijn terugkeer in Nederland uitstekend contact met de voormalig student-athlete.

In 2015 stond KingsTalent nog in de kinderschoenen en waren Lars en Thom Derks de eerste twee talenten die KingsTalent bemiddelde naar een universiteit in Amerika. Met 34 basisplaatsen in 39 wedstrijden groeide Lars uit tot een vaste waarde in het elftal van de Blue Knights en werd hij in zijn tweede seizoen opgenomen in het All-Conference team of the year. Twee jaar later keerden beide spelers terug met een rugtas vol onvergetelijke ervaringen en nóg belangrijker: een Master of Business Administration. Meer over deze onvergetelijke ervaringen lees je hier!

 

Lars zal bij KingsTalent verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van talenten die op zoek zijn naar een studieavontuur in Amerika. Mede door zijn ervaring in de VS ziet KingsTalent Lars als de ideale versterking om mee te werken aan de sterke groei die KingsTalent doormaakt.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.