Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lans Bovenberg pakt kans om naar Amerika te gaan!

Lans Bovenberg pakt kans om naar Amerika te gaan!

De middenvelder Lans Bovenberg grijpt zijn kans in Amerika en tekent bij Mount Saint Mary.

Lans begint op zijn 4e met voetballen bij de oudste club van Nederland, Koninklijke HFC. Deze club staat 3e geranked als beste amateurvereniging van Nederland. Bovenberg heeft altijd op de hoogste niveaus gespeeld en heet het zo ook tegen professionele ploegen zoals Ajax, AZ Alkmaar en Almere City opgenomen. Lans is ook geselecteerd voor het Jonger Oranje team dat de beste talenten van een regio scouten. Met Koninklijke HFC U15 wint Lans de promotie naar de 2e divisie landelijk waar hij ook aanvoerder was van zijn team. Daarna komt voor hem de stap naar U17 waar Lans weer aanvoerder is en promoveerde naar de 3e divisie. Ook wint hij met U19 de beker en wordt Bovenberg geselecteerd in het U21 team. Het jaar dat hierop volgt, 2020-2021, maakt Lans zijn debuut in het 1e elftal en speelt hij op het hoogste semi-prof niveau van Nederland.

Eind 2022 zal Lans de stap naar de VS maken en gaat hij spelen voor Mount Saint Mary. Mount Saint Mary is een Division 1 school en komt uit in de Northeast Conference. Een mooie uitdaging voor Lans op zich op dit niveau te ontwikkelen.

Veel succes toegewenst in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.