Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Lans Bovenberg naar Iona College!

Lans Bovenberg naar Iona College!

Lans Bovenberg verruilt Mount Saint Mary’s University voor Iona College.

Vorig jaar maakte middenvelder Lans Bovenberg de stap naar Amerika. Hij besloot zijn Nederlandse club Koninklijke HFC in te ruilen voor de Amerikaanse Mounts van Mount Saint Mary’s University. Hier wist hij in acht wedstrijden belangrijk te zijn met 1 goal en 1 assist. Na zijn eerste seizoen op Amerikaanse bodem gespeeld te hebben, is Lans op zoek naar een nieuw avontuur. Dit vond hij bij Iona College.

Lans is een veelzijdige middenvelder die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan. Echter komt hij het beste tot zijn recht als ‘box to box’ middenvelder. De middenvelder staat bekend om zijn fysieke (duel)kracht, snelheid en uithoudingsvermogen en zijn scoringsdrift. Daarnaast beschikt hij over natuurlijke leiderschapskwaliteiten en weet hij ook verdedigend zijn steentje bij te dragen.

Na de zomer zal hij verkassen naar het men’s soccer team van Iona College. Hier zal hij zijn wedstrijden gaan spelen in de Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC) waar hij tegen zijn oude school (Mount Saint Mary’s) zal gaan spelen. Een leuke, maar ook spannende ontmoeting zal dat worden voor Lans, die zich vooral tijdens deze ontmoeten zal willen bewijzen. Met een nieuwe kracht op het middenveld van de Iona Gaels zullen zij er alles aan gaan doen om volgend seizoen hoge ogen te gaan gooien!

Wij wensen Lans veel succes en weten dat hij er ook hier een succes van zal maken!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.