Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kevin de Lange wint zijn zevende ‘Offensive Player of the Week’ award!

Kevin de Lange wint zijn zevende ‘Offensive Player of the Week’ award!

De aanvoerder van de Shawnee State Bears speelde dit weekend weer de sterren van de hemel.

De doelpuntenmachine heeft afgelopen weekend meerdere doelpunten en assists op zijn naam mogen noteren. Shawnee state wist afgelopen weekend met 7-2 te winnen van Siena Heights en wonnen met 5-1 van Rochester. Kevin liet beide wedstrijden weer zien waar hij toe in staat is. Zo scoorde hij in de wedstrijd tegen Siena Heights 3 doelpunten, waarvan 2 in de slotfase van de wedstrijd. Daarnaast was hij ook nog eens goed voor 2 assists, waarvan een op zijn landgenoot, Thomas de Graauw. Ook in de wedstrijd tegen Rochester scoorde Kevin 2 doelpunten en wist hij weer één assist te geven op Thomas. Door deze indrukwekkende prestatie is Kevin verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’! Dit is ook niet de eerste keer dat hij deze prijs wint. Zo is hij al 6 keer eerder verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’.

Shawnee State speelt aankomende woensdag zijn zevende wedstrijd tegen Brescia University, waar Kevin en zijn team voor hun zesde overwinning van dit seizoen zullen gaan spelen. Wij verwachten een goede uitslag en vooral veel doelpunten van Kevin.

Ondanks dat het Kevin zijn zevende ‘Offensive Player of the Week’ award is zijn wij niet minder trots. Wij kunnen niet wachten op nummertje 8 Kevin!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.