Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kevin de Lange is MSC Offensive Player of the Week

Kevin de Lange is MSC Offensive Player of the Week

Kevin de Lange rijgt de doelpunten aaneen dit seizoen voor Shawnee State. De tweedejaars student-athlete is dit seizoen ook aanvoerder van het team en neemt elke week zijn verantwoordelijkheid door het maken van veel doelpunten en het geven van assists aan zijn teamgenoten. Deze week volgde daar voor het eerst dit seizoen een beloning voor door middel van een award. 

 

Samen met Thomas de Graauw en Mark de Graaf zet Kevin de lijnen uit dit seizoen voor de Bears. Kevin heeft inmiddels al twaalf keer gescoord en daarbij ook nog eens 8 assist gegeven. Geweldige cijfers, terwijl het seizoen pas amper begonnen is! De aanvaller leidt op dit moment zelfs een aantal klassementen in Amerika. Zo heeft op dit moment vijf keer de game-winning goal gemaakt. Dit houdt in dat Kevin vijf keer de laatste goal in de wedstrijd gemaakt heeft. De nummer ’17’ van Shawnee State staat bovendien ook nog eens bovenaan in het puntenklassement met 32 punten. Je krijgt per goal twee punten en per assist één punt. Kevin heeft inmiddels zijn puntentotaal van vorig jaar ook al bijna overtroffen. Vorig jaar scoorde hij 14 goals en gaf hij 6 assist en kwam hij dus uit op een score van 34 punten.

In de lijstjes van meeste doelpunten en meeste assists doet Kevin het ook heel goed. Hij staat tweede in het klassement van meeste doelpunten in heel Amerika en zijn 8 assists geven een derde plek op het klassement van meeste assists. Grote klasse van Kevin! Inmiddels stijgt Kevin ook snel in de lijstjes van zijn school, zo staat hij inmiddels vierde all-time met zijn puntentotaal voor Shawnee State. Op naar de eerste plaats!

 

De komende anderhalve weken hebben de boys van Shawnee State het iets rustiger. Op 5 oktober wordt de eerstvolgende wedstrijd gespeeld tegen Campbellsville University en op 8 oktober is Lindsey Wilson College de tegenstander. Kortom, hier kan Kevin zijn jacht op meer doelpunten en assists vervolgen. Op naar de volgende award en/of record Kevin!

Wil je meer van Kevin of onze andere talenten volgen? Kijk eens op onze Instagram! Hier blijf je up-to-date van onze talenten.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.