Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kevin de Lange benoemd tot MSC Offensive Player Of The Week

Kevin de Lange benoemd tot MSC Offensive Player Of The Week

Kevin de Lange is na zijn optreden van afgelopen weekend benoemd tot MSC Offensive Player Of The Week. In de met 7-0 gewonnen wedstrijd tegen Midway University scoorde hij een hattrick.

De 21-jarige De Lange is dit seizoen vrolijk doorgegaan met scoren voor zijn school, Shawnee State University. In zijn eerste wedstrijd van het seizoen scoorde de snelle nummer 17 meteen drie keer. Dit brengt zijn totaal tot 33 goals en 15 assists.

In de wedstrijd tegen Midway University scoorde Shawnee State maar liefst 7 keer en kreeg er geen één tegen. Een fantastische start voor onze mannen! Niet alleen voor Kevin, maar ook voor Mark de Graaf, Thomas de Graauw, Sjoerd Reefman, Bas Markuse en Thierry van den Bergh.

 

Nadat Kevin in 2018 vertrok naar Shawnee State voelde hij zich meteen op zijn plek. Dit bleek doordat hij meteen presteerde, zowel op als naast het veld met zijn studie. Zo won hij in zijn eerste jaar al eens de MSC Offensive Player Of The Week award en werd hij in November benoemd tot MSC All-Conference & All Freshman. In zijn tweede jaar won hij wederom de MSC Offensive Player Of The Week, werd hij wederom gekozen in het MSC All-Conference team en wist hij een Scholar-Athlete Award binnen te hengelen. In dit nieuwe seizoen is hij dus hard op weg naar weer een aantal awards en verkiezingen.

Wij wensen Kevin heel veel succes voor het komende seizoen met Shawnee State en moge er nog vele awards volgen voor de rappe vleugelspeler.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.