Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Keeper Jasper Gadellaa tekent bij Central Baptist College

Keeper Jasper Gadellaa tekent bij Central Baptist College

De atletische keeper Jasper Gadellaa kan zich volgend jaar een Central Baptist College Mustang noemen.

PVCV in Vleuten is het startblok van Jaspers voetbalreis. Vanaf de U9 staat Jasper onder de lat. Ook heeft Jasper extra keeperstraining bij gespecialiseerd keepersschool Willem Minnen. Al vroeg speelt Jasper mee met oudere leeftijdscategorieën en later maakt hij de overstap naar VV De Meern om op hoger niveau te voetballen. Jasper zijn coaching zorgt ervoor dat hij captain is in de U11, U15 en U16. In 2017-2018 weet hij samen met zijn team de titel te pakken en promoveert naar de Tweede Divisie. Dit is het hoogste niveau dat een team bij VV De Meern ooit heeft gespeeld. Ook afgelopen seizoen was Jasper, in de U16, captain van zijn team en speelt hij in de Hoofdklasse.

Vrienden en teamgenoten beschrijven Jasper als een sociaal persoon die graag samen is met vrienden. Op het veld neemt zijn winnaarsmentaliteit het over en neemt Jasper de leiding. Hij is dan ook een geboren leider die in het veld zijn verantwoordelijkheid neemt.

De coach van Central Baptist College is Lance Gordon. Hij was opzoek naar een betrouwbare keeper voor komend seizoen. Lance is ervan overtuigd dat Jasper direct impact heeft op het team en hij verwacht dat hij snel van toegevoegde waarde is voor de Mustangs. De coach was direct overtuigd van zijn kwaliteiten en atletisch vermogen. Daarnaast was hij opzoek naar een meevoetballende keeper en Jasper sluit hier perfect op aan.

Wij wensen Jasper veel succes en plezier toe met deze stap!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.