Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Gadellaa benoemd tot ‘Defensive Player of the Week’

Gadellaa benoemd tot ‘Defensive Player of the Week’

Jasper Gadellaa wist in de wedstrijden tegen Bethel en William Woods de hoofdrol naar zich toe te trekken, met een totaal aantal van 21 reddingen!

In de eerste wedstrijd van de week stond Bethel op het programma. Gadellaa wist zich te onderscheiden met tien reddingen, maar ondanks een sterke wedstrijd van hem wist Bethel de volle buit mee naar huis te nemen (0-2). Een paar dagen later was William Woods de tegenstander. Wederom startte de ploeg van Gadellaa niet sterk en kwam de ploeg net na rust op een 0-2 achterstand. Met onder andere elf reddingen wist Gadellaa zijn ploeg in de wedstrijd te houden, wat uiteindelijk loonde: binnen een kwartier stond de 2-2 alweer op het scorebord waardoor beide ploegen het moesten doen met een punt.

Gadellaa’s uitstekende prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven, waar hij met een reddingspercentage van 84% terecht is benoemd tot ‘Defensive Player of the Week’.

Klasse prestaties Jasper en succes in de komende wedstrijden!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.