Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Jasper Gadellaa valt in de prijzen!

Jasper Gadellaa valt in de prijzen!

Er is weer een mooie prijs gevallen voor een van onze KingsTalent student-athletes. Deze keer viel Jasper Gadellaa in de prijzen en won hij de Newcomer of the year award!

Jasper studeert op dit moment aan de Central Baptist College in Conway, Arkansas. Bij de Mustangs wist de nieuwkomer week na week een groei te laten zien. Ook liet Jasper elke week zien dat hij onbevreesd is op het veld. Hij heeft een intens verlangen om te winnen en helpt het team altijd omhoog te liften bij verschillende momenten dit seizoen. Dit laat zien dat hij de prijs Newcomer of the year echt verdient!

Afgelopen seizoen hebben de Mustangs een overall van 8-8-3 weten te behalen. Tijdens de negentien wedstrijden die het men’s soccer team speelde, wisten ze 41 doelpunten te behalen! Daarnaast wist Jasper elke negentien wedstrijden een basisplek te bemachtigen in het team. Ook hield de doelman in totaal 76 schoten tegen.

 

Wij zijn heel trots op Jasper! Op naar nog meer mooie prijzen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.