Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Karlijn Goes to National Champions University of North Carolina!

Karlijn Goes to National Champions University of North Carolina!

De speelster van Amsterdam gaat de ene grootmacht verlaten voor de andere. Bij University of North Carolina komt Karlijn terecht bij de huidig landskampioen, een topteam. Hier gaat ze genieten van alles wat een Amerikaanse top school te bieden heeft.

 

 

 

Karlijn is een zeer talentvolle hockeyster die haar wedstrijden speelt voor AHBC Amsterdam MA1. Voordat ze bij Amsterdam speelde, speelde ze voor Hurley waar ze altijd een belangrijke speelster was. In de MB1 wist ze samen met haar teamgenoten beslag te leggen op de landstitel. Ook heeft Karlijn jeugdinterland ervaring wat wel aangeeft dat ze tot de top van haar leeftijdscategorie behoort. Karlijn werd gescout op onze jaarlijkse showcase in december. Karlijn was een van de uitblinkers en werd op deze dag opgemerkt door coaches van UNC. Daarna heeft ze ook nog andere scholen bezocht maar koos uiteindelijk voor University of North Carolina. In alle facetten (kwaliteit van onderwijs, hockey en faciliteiten) een topkeuze!

 

 

De middenvelder is een ware toevoeging aan het team. Met haar kracht, techniek en loopvermogen is Karlijn een groot talent op de Nederlandse velden. Met haar goede tactisch inzicht en passing weet ze haar teamgenoten vrij te zetten voor het doel. Wij verwachten dan ook dat ze met haar spel een bepalende speler kan zijn in het licht blauwe tenue. Het zal echter niet gemakkelijk worden.  De Atlantic Coast Conference (ACC) is een van de sterkste competities van Amerika. In deze competitie komt ze behoorlijk wat KingsTalent speelsters tegen oa; Amber Ezechiels / Laura Jansen (Virginia), Pleun Lammers (Syracuse), Meike Lanckohr (Wake Forest) en Ophelie Bemelmans (Princeton).

 

 

 

Zoals al eerder vermeld is UNC volgend seizoen the school to beat waardoor Karlijn zich op kan maken voor wedstrijden op het scherpst van de snede. Deze wedstrijden gaat Karlijn spelen in het   Karen Shelton Stadium wat vernoemd is naar de coach van het team. Met haar 38(!) jaar aan coaching ervaring is ze een echte legende in het Field Hockey.

Wij wensen Karlijn veel succes als Tar Heel en we blijven haar op de voet volgen. Wil jij net als Karlijn voor je kansen gaan en misschien wel spelen voor de beste scholen van Amerika? Laat je informeren. Neem gerust contact met ons op…

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.