Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Kans bij profclubs in Nederland en Amerika voor drie talenten

Kans bij profclubs in Nederland en Amerika voor drie talenten

Mede dankzij hun goede prestaties in Amerika, hebben drie voetballers een kans gekregen om zich te bewijzen bij een profclub. Twee van hen mogen zich gaan bewijzen in Amerika, bij Atlanta United. Ook FC Den Bosch heeft een talent de kans gegeven om zich te bewijzen.

Verdediger Diego Konincks heeft het afgelopen jaar zijn derde seizoen in Amerika achter de rug. Hij begon zijn avontuur voor Midland University en zette daar al na één seizoen de stap naar een andere school. Bij Campbell University speelde hij de afgelopen twee jaar verdienstelijk en dit is niet onopgemerkt gebleven. Hij krijgt nu de kans om zich bij FC Den Bosch te bewijzen.

Ook Danny de Lorijn heeft een erg mooie kans gekregen. Op dit moment traint de spits van Life University mee bij Atlanta United. Sinds 2021 was Danny in Amerika actief als voetballer en student. Het afgelopen seizoen was hij goed voor acht doelpunten en vijf assists voor Life University.

Aanvalspartner van Danny de Lorijn, Bart Kooistra, mag ook meetrainen bij Atlanta United. Bart staat sinds het seizoen 2020/21 in de aanvalslinie bij Life University. Hier was hij afgelopen seizoen goed voor tien doelpunten en zeven assists.

 

Wij wensen Diego, Danny en Bart erg veel succes en plezier!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.