Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Jurren van der Gun – All Conference

Jurren van der Gun – All Conference

Deze zomer vertrok Jurren van der Gun naar Olivet Nazarene University. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin in Amerika! Dit blijkt ook uit zijn prestaties op het veld. Afgelopen week heeft hij de All Conference award in ontvangst mogen nemen! De centrale verdediger hoort hierbij tot de beste 11 spelers in de Chicagoland Collegiate Athletic Conference.

 

Van der Gun is een van de sterkhouders van het team van head coach David Blahnik. Ondertussen behoort het ONU men’s soccer team bij de beste 25 NAIA voetbalprogramma’s in Amerika. Op dit moment staan de Tigers als 20ste gerankt! Een uitzonderlijke prestatie.

 

 

 

De 20-jarige verdediger startte alle 18 wedstrijden in de basis en hiermee de speler met de meeste speelminuten in het team. Hij is in zijn eerste seizoen al direct een steunpilaar en dus belangrijk. Met de Utrechter in de basis incasseerde Olivet Nazarene University slechts 1.18 doelpunten per wedstrijd. Daarnaast was de oud-speler van FC Utrecht en De Meern goed voor 5(!) doelpunten. Een groot aantal voor een speler op zijn positie. Ook is hij vaste nemer van penalties en we zijn ervan overtuigd dat weinig spelers deze pingels beter kunnen nemen.

 

 

Dit weekend wisten de ONU Tigers beslag te leggen op de titel na een bloedstollende conference final. Na het bereiken van deze doelstelling wordt de focus gelegd op het national championship. Deze start op 19 november met de eerste ronde. Mochten de Tigers deze ronde overleven dan volgt er een trip naar Florida, waar het restant van de NAIA Nationals worden afgewerkt.

Via deze weg feliciteert KingsTalent Jurren van der Gun met deze unieke prestatie. Een prestatie waar hij hard voor heeft geknokt. Chapeau!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.