Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Julie Kouijzer wint haar vierde ‘Defensive Player Of The Week’ award!

Julie Kouijzer wint haar vierde ‘Defensive Player Of The Week’ award!

Julie was afgelopen weekend weer op haar best en viel door haar belangrijke verdedigende kwaliteiten weer in de prijzen!

Dit weekend wisten de Cardinals met Julie met 4-1 te winnen tegen de Penns. De Nederlandse noteerde deze wedstrijd één assist en wist de tegenstander ervan te weerhouden om te scoren. De assist en de defensieve onderscheppingen van de Amsterdamse senior leidde uiteindelijk tot de winst en tot een ‘Defensive Player Of The Week’ award! In de prijzen vallen begint voor Julie bijna normaal te worden. Zo won ze al drie keer eerder de award voor ‘Defensive Player Of The Week’. Daarnaast heeft ze sinds haar aankomst in Amerika iedere wedstrijd gespeeld als basisspeler in het college field hockey.

Ondanks dat het voor Julie de vierde keer is dat zij is verkozen tot ‘Defensive Player Of The Week’ zijn wij niet minder trots. Daarnaast kunnen we niet wachten op haar vijfde!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.