Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Jay Wacanno verruilt VV de Meern voor University of Northwestern Ohio

Jay Wacanno verruilt VV de Meern voor University of Northwestern Ohio

Een bliksem transfer; zo kunnen we de overgang van Jay Wacanno naar University of Northwestern Ohio (UNOH) noemen. Deze zomer maakt Jay de stap naar deze universiteit om hier te gaan voetballen en studeren. Dit maakt Jay de 3speler die vanuit de goede opleiding van VV de Meern de stap maakt naar de VS, na Jurren van der Gun en Twan Verweij

 

 

De aanvallende vleugelverdediger was afgelopen seizoen een van de sterkhouders van het U19 team uit Utrecht. De snelheidsduivel kan nu niet meer wachten om de overstap te maken. Hij staat werkelijk te popelen om te gaan. “Het is allemaal erg snel gegaan. Nu het eenmaal zover is kan ik niet wachten om op het vliegtuig te stappen.”

 

 

Ook de head coach van Jay is zeer enthousiast om de jonge verdediger binnen te halen. Tyler Brock: “Met Jay hebben we een wingback binnen gehaald die perfect past binnen ons systeem. In ons systeem zijn aanvallende wingback impulsen essentieel. Toen we Jay op onze radar kregen hebben we geen moment getwijfeld en zijn we ervoor gegaan. Voor ons kan het seizoen beginnen! Wij zijn er klaar voor.”

 

Om deze droom te realiseren nam Jay tweemaal deel aan de KingsTalent Showcase. Een dag waarop talenten zich in de kijker kunnen spelen voor aanwezige Amerikaanse coaches. Dit jaar dus met succes! Jay mag erg trots zijn op deze transfer.

 

 

 

Met Jay in de gelederen nemen de UNOH Racers geen genoegen met minder dan de titel. Vorig seizoen werd de titel binnengesleept. Helaas werd er direct in de eerste ronde van de Nationals verloren. Dit jaar gaan ze voor een langere run in het nationaal kampioenschap. First things first, eerst de conference. Met medespelers uit heel de wereld zal Jay even zijn plaats moeten vinden in de lockerroom. Geen Utrechtse babbel maar invloeden uit Engeland, Portugal, Spanje, Duitsland, Servie, Schotland, Australie Colombia, Trinidad, Zweden en Brazilië. Een mooi gezelschap die zich gaan meten met de top. Het veld ligt er in ieder geval al perfect bij!

 

 

 

Wij wensen Jay erg veel succes in Amerika! Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze talenten in de VS. Ben je zelf geinteresseerd om het avontuur aan te gaan en te voetballen en studeren in de VS? Meld je aan, en weet binnen enkele dagen of je in aanmerking komt!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.