Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Isis Cornelissen – All Rookie Team

Isis Cornelissen – All Rookie Team

Isis Cornelissen heeft een plek bemachtigd in het All-Rookie Team van de competitie! Daar waar Drexel University Field Hockey een moeizaam seizoen kende, was Isis een van de sterkhouders in het team van de Dragons. Ze groeide gedurende het seizoen uit tot een belangrijke pion in de formatie van head coach Denise Zelenak. Een knappe prestatie in haar eerste seizoen in Amerika, wat haar dus een plek oplevert in het All-Rookie Team van de Colonial Athletic Association. Dit is een team bestaande uit de allerbeste eerstejaars uit de Conference.

 

 

 

Het is niet voor veel 18-jarigen weggelegd om dit in het eerste jaar in Amerika voor elkaar te boksen. De oud-speelster van MHC Oss kwam in alle 19 de wedstrijden van Drexel binnen de lijnen. Waar Isis het in het begin van het seizoen nog moest stellen met korte invalbeurten, was ze vanaf de start van de competitie niet meer weg te denken uit de vaste 11.

 

 

 

Als verdedigster kwam ze tot een doelpunt en een assist in 11 competitiewedstrijden. Een zéér veelbelovende start van haar carrière in The States. De Drexel Dragons zullen in de komende seizoenen nog erg veel plezier aan Isis gaan beleven. Een puike prestatie van Isis, proficiat!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.