Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Interviews

“Ik kan me ontwikkelen als persoon” Interview met Tami Groenendijk

“Ik kan me ontwikkelen als persoon” Interview met Tami Groenendijk

Tami Groenendijk heeft Nederland achter gelaten voor een avontuur in Texas. Ze is er inmiddels al een aantal weken. Wij hebben Tami gesproken over haar bevindingen in The States. Hieronder het volledige interview!

Waar kijk je het meest naar uit?

Ik kijk het meeste uit naar het voetballen. Ik ben heel erg benieuwd naar het niveau van het team en de tegenstanders in onze competitie. Tyler is de huidig Nationaal Kampioen van Amerika, dus ik hoop dit jaar ook een nationaal kampioenschap mee te maken en te winnen!

 

Wie of wat mis je uit Nederland?

Ik mis eigenlijk niet heel veel dingen. Tuurlijk mis je soms je familie thuis, maar het is hier zo leuk dat je daar weinig aan denkt. Wat ik wel echt mis soms is het eten in Nederland. De eerste drie weken vond ik het nog allemaal prima, maar nu begin ik toch wel wat dingen te missen. Bijvoorbeeld m’n havermout in de ochtend of een bakje kwark met appel en cruesli.

 

Wat is voor jou het grootste verschil tussen leven in Nederland en leven in Amerika?

 Het grootste verschil vind ik de indeling van mijn dag. Ik heb hier school tot max 11:30 en ik train elke dag om 13:00. Dat is anders dan mijn drie trainingen in de week in Nederland. Ook de mensen hier zijn vriendelijker en socialer dan in Nederland. Ze vragen vaak hoe het met je gaat of geven je zomaar een complimentje.

 

Waarom heb je besloten om dit avontuur aan te gaan?

 Ik denk dat deze periode in Amerika mij zo ontzettend veel kan leren. Ik kan mij ontwikkelen als persoon, in het voetbal en op school. Ook het omgaan met andere culturen en een nieuwe omgeving leek mij heel erg leuk. Ik was klaar voor een nieuwe grote uitdaging in mijn leven.

 

Wat zijn je verwachtingen op academisch en sportief gebied?

 Mijn verwachting op academisch gebied is dat ik veel stappen vooruit kan gaan zetten op het gebied van Engels. Daarnaast is mijn major Psychologie en ik denk dat dit een brede studie is waar ik in veel opzichten wat aan kan hebben.

Op sportief gebied verwacht ik zware, conditionele trainingen. Daarnaast hoop ik eind november een nationaal kampioenschap op mijn naam te kunnen schrijven.

 

Wat is de reden dat je deze school hebt gekozen?

 Ik hoefde niet lang na te denken toen Tyler contact met mij opnam. Ik hoorde van KingsTalent dat dit de nationaal kampioen is en ik eigenlijk geen beter aanbod kan krijgen. Het niveau van voetbal is dan ook de reden waarom ik voor deze school heb gekozen.

 

Hoe reageerde je omgeving op jouw avontuur?

Iedereen is heel erg enthousiast en vind het super gaaf dat ik dit ga doen. Het is voor veel mensen nog onbekend hoe het allemaal werkt met school en sport in Amerika, dus iedereen is altijd heel erg geïnteresseerd en er wordt veel naar gevraagd. Daarnaast supporten mijn ouders mij heel erg in dit avontuur.

 

Super bedankt Tami, dat je mee wilde werken aan dit interview! We vonden het heel leuk om al jouw antwoorden te horen. We zullen je blijven volgen en wensen je veel succes en plezier met jouw Amerikaanse avontuur!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.