Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
In the Media

In the Media – Tami Groenendijk

In the Media – Tami Groenendijk

In de serie ‘De weg van FC Utrecht Vrouwen’ wordt Tami Groenendijk voor een langere periode gevolgd. In de eerste aflevering laat de 23- jarige middenveldster zien hoe ze profvoetbal en studie combineert en wordt er ingezoomd op haar eerste wedstrijden voor de Domstedelingen.

Waar Groenendijk momenteel furore maakt voor FC Utrecht, maakte ze op haar zestiende al indruk bij SV Saestum. Deze prestaties bleven niet onopgemerkt waardoor ze de overstap kon maken naar Tyler Junior College uit Texas. Na bij 26 doelpunten betrokken te zijn geweest in 24 wedstrijden keerde ze met een All-American award weer terug in Nederland. Na wederom stappen gezet te hebben bij SV Saestum speelde ze zich in de kijker bij haar huidige werkgever FC Utrecht.

Wil jij ook graag de eerste aflevering zien van ‘De weg van FC Utrecht Vrouwen’? Klik dan snel op onderstaande link!

https://www.rtvutrecht.nl/sport/3677826/van-studiebanken-tot-de-galgenwaard-zo-beleefde-tami-groenendijk-haar-eerste-stappen-als-profvoetballer

(foto afkomstig van RvG Sportfotografie)

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.