Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

All-American Award voor Tami Groenendijk!

All-American Award voor Tami Groenendijk!

Wat een seizoen voor Tami Groenendijk! De nummer 18 van Tyler Junior College heeft laten zien dat ze van grote waarde is voor het team en daar is ze voor beloond met een All-American award!

Tami heeft van de NJCAA een plek gekregen in het All-American First Team. Op basis van haar statistieken is dit ook meer dan terecht. Zo wist de middenvelder maar liefst 18 keer het net te vinden en ook nog eens acht keer een teamgenoot in stelling te brengen. Hiermee staat ze nationaal gezien op de achtste plek in het puntenklassement en zevende in het topscoordersklassement. Dit zijn hele goede resultaten voor een middenvelder!

Dat Tami makkelijk het net weet te vinden is bekend. Zo heeft ze een zeer groot aandeel gehad in een geweldig seizoen voor Tyler Junior College. De ploeg van coach Corey Rose is namelijk ongeslagen kampioen geworden in de Region 14 Conference. Vervolgens werd ook het Region 14 Tournament gewonnen en uiteindelijk werd er ook een plek in de finale van de NJCAA Division 1 Nationals.

De NJCAA kon simpelweg niet om Tami heen. Wij zijn ontzettend trots op Tami en je hebt deze award meer dan verdiend. Ga zo door!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.