Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Droom in vervulling voor Heidi Homburg, next stop Florida!

Droom in vervulling voor Heidi Homburg, next stop Florida!

Heidi Homburg zegt vaarwel tegen het regenachtige Nederland en vervolgt haar academische en sportieve carrière aan de witte stranden van Florida. De volleybalster heeft een overeenkomst gesloten met Daytona State College, waar ze na het behalen van haar havodiploma naartoe zal vertrekken! In combinatie met haar studie zal Heidi aan deze uitzonderlijk gelegen onderwijsinstelling deel uitmaken van de volleybalploeg, uitkomend in de Mid-Florida Conference. 

 

Nadat Heidi met diverse sporten heeft geëxperimenteerd rolt ze op tienjarige leeftijd in de wereld van het volleybal. In zes jaar tijd stoot Heidi door tot het hoogste jeugdniveau bij haar vereniging Compaen. In het seizoen 2014-2015 wordt Heidi uitgenodigd voor een stage voor de International Children Games, waar alleen de grootste Europese volleybaltalenten voor worden uitgenodigd. Na een aantal zeer intensieve trainingsdagen worden er van de 80 volleybalsters acht uitgekozen om deel te nemen aan het toernooi, waaronder Heidi. Gedurende een periode van drie maanden wordt het team klaargestoomd voor de wedstrijden van dit prestigieuze toernooi, waar de ploeg van Heidi na een zinderende finale zegeviert!

Na het grote succes op de International Children Games maakt Heidi de overstap naar het U18-elftal van Compaen. In een sterk seizoen, waar de passer-loper indruk maakt het haar aanvallende kracht en uitstekende blocking, maakt Heidi eveneens haar debuut voor het eerste elftal van de club, uitkomend op het tweede niveau van Nederland. Het is dan ook geen verrassing dat Heidi het volgende seizoen op regelmatige basis uitkomt voor de hoofdmacht en het tweede elftal van Compaen, waardoor zij in een weekend soms wel in drie wedstrijden actief is. Ondanks dat Heidi nog een jaar voor het U18-elftal mag spelen, koos het trainersduo Veikko Hansen en Ralf Muijs ervoor om het grote talent voor het seizoen 2017-2018 te benoemen tot officiële speelster van het eerste damesteam.

 

Met de komst van Heidi naar Daytona haalt Head Volleyball Coach Laura Stegall niet alleen een uitstekende speelster in huis, maar ook een atleet die gewend is om veel minuten te maken in een weekend. En dat soort speelster hebben de Falcons nodig. Afgelopen seizoen speelde het team in totaal 29 wedstrijden over een periode van drie maanden. Van de 29 gespeelde wedstrijden wonnen de Falcons er liefst 22. Met de toevoeging van Heidi aan de nu al zeer sterke selectie hoopt coach Stegall komend seizoen meer indruk te maken in de conference.

Heidi verhuist van Oostzaan naar Florida waar ze op steenworp afstand van Daytona Beach gaat verblijven. Een unieke en jaloersmakende locatie! Check de locatie hieronder!

 

 

KingsTalent weet zeker dat Heidi een goede versterking is voor de Falcons en wenst haar veel succes en plezier aan deze prachtig gelegen college! Zie jij het ook zitten om in Amerika te gaan volleyballen en studeren? Meld je nu aan!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.