Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Gijs van Eldik vertrekt naar Amerika!

Gijs van Eldik vertrekt naar Amerika!

Gijs van Eldik gaat sport en studie combineren in Amerika! Komende zomer zal Gijs het vliegtuig pakken naar Minnesota en hier zijn avontuur beginnen aan Bethany Lutheran College.

Gijs begon op vijfjarige leeftijd al met voetballen bij SV Venray. Na drie seizoenen bij Venray ging Gijs in de jeugdopleiding van VVV-Venlo voetballen. Na anderhalf jaar maakte hij de stap terug naar Venray. Hier wist hij met zijn ploeggenoten meerdere kampioenschappen te behalen, meerdere keren topscoorder te worden en uiteindelijk zelfs uit te komen in de tweede divisie!

Een van de betere kwaliteiten van Gijs is dat hij op meerdere posities uit de voeten kan, zolang het maar in de as van het veld is. Zo speelde hij verschillende seizoenen als spits, maar ook als centrale verdediger! Een echte allrounder dus. Dan is het ook handig dat je rustig aan de bal bent, een goede pass in huis hebt, een bal kan afpakken en ook een doelpunt kan maken!

Vanaf de zomer van 2022 wordt Gijs een Bethany Lutheran Viking. Het men’s soccer team van Coach Lyngholm komt uit in de Upper Midwest Athletic Conference. In het afgelopen Fall season hebben de Vikings een goed seizoen gedraaid. Ze zijn namelijk tweede geworden in de conference met hetzelfde aantal punten als de nummer één Wisconsin-Superior. Ook is Bethany Lutheran College een bekende school voor KingsTalent. Verschillende jongens zijn Gijs al voorgegaan en hebben hun avontuur hier weten af te ronden of zijn zelfs nog bezig aan het avontuur.

Wij zijn er van overtuigd dat Gijs zichzelf gaat bewijzen bij de Vikings. We wensen Gijs dan ook ontzettend veel succes en plezier toe!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.