Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Eva Veldhorst gaat naar Quinnipiac!

Eva Veldhorst gaat naar Quinnipiac!

Eva Veldhorst verruilt Limburg voor het noord-oosten van Amerika. Quinnipiac University heeft de handtekening van de blonde aanvaller gewonnen! Over een paar weken verhuist Eva naar Hamden, Connecticut. 

 

 

 

Ongeveer een jaar geleden kwam Eva Veldhorst bij KingsTalent op kantoor. Op gesprek om haar mogelijkheden te bespreken om in Amerika te hockeyen en te studeren. Een jaar later kunnen we terugkijken op een enorm avontuur. Natuurlijk moest Eva nog wel “even” haar VWO diploma binnenhalen. Nu het eenmaal zover is gaan alle vlaggen uit.

 

 

 

Quinnipiac University is een school met maar liefst 10.000 studenten. Op deze school worden 20(!) sporten beoefend waaronder field hockey. Quinnipiac komt uit in de BIG East Conference en neemt het tegen sterke teams op tegen oa UCONN, Liberty en Old Dominion University. Voor diverse uitwedstrijden zal het vliegtuig (!) worden ingestapt. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het splinternieuwe stadion!

 

 

 

De buitenspeler gaat haar kwaliteiten niet meer op de Nederlandse velden tonen maar in Amerika. De blonde VWO-student werd in de B-junioren kampioen in de Super B. Dit jaar speelde Eva in de MA1 van Maastricht in de Landelijke competitie. Een knappe prestatie voor het team uit Limburg. Bij Connecticut gaat ze spelen met rugnummer 12!

 

 

 

Wij wensen Eva enorm veel plezier en succes in de States! We houden contact en blijven je zeker volgen! Wil je ook in aanmerking komen voor een sportbeurs in de VS? Laat het ons weten en we spreken je snel!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.