Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Eva Kinwel nieuwste aanwinst Thomas More University

Eva Kinwel nieuwste aanwinst Thomas More University

Eva Kinwel gaat een avontuur in Amerika aan. Ze gaat voetballen en studeren bij Thomas More University.

 

Eva begon op haar vijfde met voetbal. Dit deed ze bij VDZ. Hier doorliep ze de gehele jeugd en kwam trainde op jonge leeftijd al mee met het eerste Dameselftal. Uiteindelijk maakte ze op haar 15e haar debuut in Dames 1, waarna ze een vaste basiskracht werd.

In de onder-17 scoorde Eva aan de lopende band. In 21 wedstrijden kwam ze tot hetzelfde aantal goals. Ook bij Dames 1 scoorde ze regelmatig. 7 keer in 14 wedstrijden, in de 1e klasse.

 

Nu wordt Eva de spits van de Thomas More Saints. Ze wordt het teamgenootje van Amy Bos. Samen zullen zij het team van de Saints aanvallend gaan leiden. Met Amy die achter Eva zal komen te spelen.

Thomas More komt uit in de NAIA Mid-South Conference. Hier treffen ze een aantal van de sterkste ploegen van het land. Teams als Martin Methodist, Lindsey Wilson College en Cumberland University zijn allemaal opgenomen in de top 20 van Amerika. Een mooie uitdaging dus voor Eva en haar nieuwe team. Het doel is om komend seizoen de Nationals te halen. Eva moet hier met haar scorend vermogen een belangrijke rol in spelen, maar wij weten zeker dat dit goed zal komen!

De campus van Thomas More ligt op zo’n 15 minuten van Cincinnati af. Een grote stad met ruim 300.000 inwoners. Een nieuwe plek die Eva gaat ontdekken tijdens haar tijd in Amerika.

 

Wij wensen Eva alvast heel veel succes en plezier!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.