Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Esther Peeters versterkt de Bethany Vikings

Esther Peeters versterkt de Bethany Vikings

Esther Peeters zal na deze zomer gaan volleyballen en studeren in Amerika. Dit gaat ze doen bij de Bethany Lutheran Vikings.

 

Esther begon op haar 8e met volleybal. Dit deed ze bij haar lokale vereniging VC Asterix. Als snel was duidelijk dat ze hier echt talent voor had. Op haar 11e trainde Esther al regelmatig mee met het vrouwenteam van de club.

Op haar 14e was Esther klaar voor een nieuwe stap. Deze stap was VC Olympia. Hier speelde de Libero in de Promotie klasse.

Nu gaat Esther opnieuw een overstap maken, deze keer naar de Verenigde Staten. Hier zal ze het volleybalteam van de Bethany Lutheran Vikings gaan versterken. Wat interessant is aan het team van de Vikings, is dat ze geen buitenlanders in het team hebben. Het zijn vrijwel alleen maar talenten uit de buurt van de school.

 

De campus ligt op een prachtige plek, namelijk Mankato, Minnesota. De regio biedt genoeg mogelijkheden om te hiken of te gaan kajakken. Mankato staat bekend om de vele parken, rivieren en meren. Genoeg om te ontdekken en even terug te trekken van het drukke leven als student-athlete.

 

Wij wensen Esther veel plezier en succes in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.