Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Eef Kerkhof ontvangt AAC Weekly Honor Roll

Eef Kerkhof ontvangt AAC Weekly Honor Roll

Eef Kerkhof heeft deze week haar eerste Award binnengehaald! De aanvalster van het Memphis University Women’s Soccer Team heeft zich afgelopen weekend flink in de kijker gespeeld!

De ‘Tigers’ hadden afgelopen weekend twee wedstrijden op het programma; donderdag 8 september tegen Florida Atlantic en zondag 11 september tegen Indiana. In de wedstrijd tegen Florida Atlantic scoorde Eef haar tweede doelpunt uit haar carrière als student-athlete bij Memphis. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 3-0 overwinning voor Eef en haar teamgenoten. Bij zowel de wedstrijd van 8 september als die van 11 september bewees Eef haar waarde, niet alleen als aanvalster maar ook als verdedigster. En met resultaat! De Tigers wisten beide wedstrijden de nul te houden.

Het seizoen is pas net van start, maar Eef flikt het al om een award binnen te halen. Dit is dan ook de eerste award die de oud-speelster van FC Heerenveen kan toevoegen aan haar prijzenkast. Komende donderdag staat de wedstrijd tegen de UCF Knights op het programma. Hierin zal Eef wederom alles geven om belangrijk te zijn voor haar team om een overwinning over de streep te trekken. Gefeliciteerd met je Award Eef!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.