Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Updates

Dyon Dromers verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’!

Dyon Dromers verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’!

Afgelopen zaterdag nam het men’s soccer team van West Virginia University het in een thuiswedstrijd op tegen het men’s soccer team van Kentucky.

De thuisploeg had het lastig tegen de nummer twee van de competitie en kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-2 achterstand. Niet lang na het tweede tegen doelpunt wisten The Mountaineers hun eerste doelpunt van de wedstrijd mee te pakken. Dyon Dromers, de nummer zes van het team, wist al vroeg in de tweede helft van de wedstrijd de gelijkmaker te scoren. Niet veel later scoorde de middenvelder zijn tweede doelpunt van de wedstrijd, wat leidde tot een voorsprong voor de thuisploeg. Jammer genoeg konden The Mountaineers deze voorsprong niet lang vast houden en werd de gelijkmaker al snel na het doelpunt van Dyon gemaakt. Het was een spannende wedstrijd wat eindigde in een 3-3 gelijkspel. Door de grote bijdrage in het gelijkspel van de thuisploeg is Dyon verkozen tot ‘Offensive Player of the Week’! Vandaag nemen The Mountaineers het in een uitwedstrijd op tegen JMU, waar Dyon en zijn team zullen spelen voor hun vijfde overwinning van het seizoen.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.