Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Drie awards voor Kevin de Lange!

Drie awards voor Kevin de Lange!

Dat Kevin de Lange van grote waarde is voor Shawnee State, is bekend. Dit heeft hij weer laten blijken door maar liefst drie awards te winnen!

De aanvoerder van de Shawnee State Bears heeft een goed en memorabel seizoen achter de rug. In alle 18 wedstrijden die Shawnee State speelde, stond Kevin in de basis. Een onmisbare kracht voor coach Goodson. Kevin wist in het seizoen maar liefst 12 keer te scoren en vier keer een medespeler in stelling te brengen. Dit levert hem in totaal 26 punten op. Misschien wel het mooiste van Kevin zijn carrière bij Shawntee State is het feit dat hij een schoolrecord heeft gebroken. Hij wist maar liefst 55 keer te scoren en staat in totaal op een puntenaantal van 131 punten!

Kevin laat niet alleen op het veld van zich gelden. Ook in de schoolbanken presteert Kevin naar behoren. Met een GPA van 3.99/4.00 in Business Management op zak, heeft Kevin ook een plek in het All-Academic Team. Als kers op de taart is de aanvoerder van Shawnee State ook opgenomen in het Champions of Character Team! Dit is een award voor spelers die zowel op de velden als in het klaslokaal uitzonderlijk goed weten te presteren.

Kevin, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende awards!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.