Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Diego Konincks naar St Louis University!

Diego Konincks naar St Louis University!

Middenvelder Diego Konincks verruilt Campbell University voor Saint Louis University!

In 2019 maakte de jonge Diego Konincks de stap naar Amerika. De middenvelder besloot zijn Nederlandse club, MSV’19 U19, achter zich te laten en de stap te maken naar het men’s soccer team van Midland University. Een jaar later maakte hij een transfer naar Campbell University in North Carolina. In zijn eerste jaar bij Campbell werd hij aangewezen als tweede aanvoerder, won hij meerdere awards en bereikte hij de Nationals met de Campbell Camels. Inmiddels heeft Konincks zijn derde seizoen afgerond bij de Camels, waarin hij in totaal goed was voor 7 goals en 5 assists. Daarnaast speelde hij in deze drie seizoenen 40 wedstrijden van de 41. Diego is dus met recht een vaste kracht in de ploeg te noemen.

Na drie succesvolle seizoenen bij Campbell, waarin Diego zichzelf op meerdere vlakken heeft ontwikkeld, de nodige awards heeft gewonnen en is geselecteerd voor de MLS Superdraft, maakt hij de stap naar Saint Louis University. Hierbij voegt hij zich bij het men’s soccer team van de Saint Louis Billikens, uitkomend in de Atlantic 10 Conference. De Billikens wisten het afgelopen seizoen een overall record van 12-5-3 te behalen, waarna ze de Nationals bereikte. Een mooie en uitdagende vervolgstap voor de ervaren middenvelder.

Wij wensen Diego veel succes en weten dat hij er ook hier een succes van zal maken!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.