Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Diego Konincks maakt transfer naar Campbell University!

Diego Konincks maakt transfer naar Campbell University!

De 19-jarige geboren leider Diego Konincks stapt na een succesvol seizoen bij Midland University over naar de Fighting Camels van Campbell University.

 

Diego begon op zijn vierde met voetballen bij MSV’19. De fysiek sterke voetballer kan goed uit te voeten als middenvelder, maar ook als verdediger. Ondanks dat hij geen aanvaller is, wist hij in het seizoen 2016-2017 zichzelf te bekronen als topscorer. Twee seizoenen later werd hij aanvoerder gemaakt. In dit seizoen speelde hij 33 wedstrijden waarin hij maar liefst 25 goals en 12 assists maakte. Door de jaren heen heeft hij meegedaan aan zeven internationale toernooien, waarvan hij er drie wist te winnen. Zo heeft hij in landen als Engeland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland en België gespeeld.

 

Na zijn succesvolle periode bij MSV’19 was het tijd voor de volgende stap: Amerika. Diego verruilde zijn eerste en enige club MSV’19 voor de Midland Warriors uit Nebraska. In twintig wedstrijden voor de Midland Warriors wist Diego maar liefst drie keer te scoren en zes assists te leveren aan zijn teamgenoten. Dit bleef niet onopgemerkt, want hiermee werd hij gekozen in het All-Conference-team van de Great Plains Athletic Conference.

 

Nu is Diego wederom klaar voor de volgende stap: Campbell University. De Fighting Camels hebben zich in november voor de tweede keer op rij bekroond als winnaars van de Big South Conference Championship. Hiermee plaatsten zij zich voor de Nationals, waar ze in de tweede ronde met 2-0 verloren van Virginia. Met Diego als hun nieuwe aankoop zullen ze volgend seizoen wederom strijden voor de Big South Conference Championship titel!

Wij wensen Diego enorm veel succes en plezier bij zijn nieuwe team in North Carolina! Wij blijven Diego op de voet volgen. Wil jij ook op de hoogte blijven van onze talenten? Bekijk dan eens onze Instagram: @kingstalentnl

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.