Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Diego Konincks is een Midland Warrior!

Diego Konincks is een Midland Warrior!

Jarenlang was hij de aanvoerder van verschillende jeugdteams bij MSV’19 en tevens ook een van de jongste leden ooit (4 jaar). Nu is de tijd gekomen voor Diego Konincks om zijn mooie club uit Montfoort te verruilen voor de Midland Warriors.

 

Diego begon op vierjarige leeftijd met voetballen bij MSV’19 uit Montfort. Hier heeft hij alle eerste jeugdelftallen doorlopen en was de aanvoerder van zijn teams. Momenteel speelt Diego in de O-19 en doet hij mee het eerste elftal van MSV. In seizoen 2017-2018 had hij de kans om een overstap te maken naar Hercules, echter liet hij die kans aan zijn neus voorbij gaan. Diego wilde zich richten op zijn schoolcarrière, dus maakte hij de keuze om een studie te gaan combineren met topvoetbal in Amerika.

De middenvelder die als vrije trappenspecialist door het leven gaat kan zijn goede inzicht combineren met een strakke pass. Daarnaast staat hij bekend om zijn vele goals, hij heeft er dit seizoen al 30 in liggen. Daarnaast blonk hij uit op de KingsTalent showcase door tweemaal het net te vinden voor team Oranje! Hij is vastberaden om coach Raphael Martinez te overtuigen van zijn kwaliteiten op het veld. Coach Raphael Martinez is sinds 2015 hoofdcoach van de Midland Warriors en kan blij zijn met de toevoeging van deze behendige speler.

 

 

 

In Fremont zal Diego gaan spelen met teamgenoten uit o.a. Amerika, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Ghana, China, Schotland en Ecuador. Hij gaat uitkomen in de GPAC conference van de NAIA. Momenteel is de coach druk bezig met het versterken van zijn team om zo volgend seizoen hoge ogen te gooien. Met het aantrekken van Diego heeft hij een garantie op goals binnengehaald.

 

Diego is klaar voor zijn avontuur in de VS en wij willen hem daarbij veel succes wensen en hopen veel van hem te horen! Is sporten en studeren ook iets wat bij jou op de bucketlist staat of ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd? Sign up now!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.