Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Highlights

Dena Otte kroont zich tot National Champion!

Dena Otte kroont zich tot National Champion!

Dena Otte bekroonde zich afgelopen weekend met de PBSC Panthers tot de National Champions van Amerika! Samen met haar team mocht Dena voor het eerst in de geschiedenis het Beach Volleyball National Championship op hun naam schrijven evenals de eerste Non-Divisional National Championship van de school. Een puike prestatie dus!

Het drie dagen durende toernooi vond plaats op Hickory Point Beach, in Tavares Florida. The Lady Panthers van Palm Beach State College, wonnen van allen zes hun tegenstanders met 3-0, en dit zonder een set te verliezen in het hele toernooi. Het toernooi startte op 20 april, op deze dag wisten de volleybal dames de vloer aan te vegen met Bryant & Stratton én Gaston College. De volgende rondes waren al een dag later, waar The Lady Panthers zowel State College of Florida Manatee als St. John’s River versloegen! De “final four” vond plaats op 22 april. Deze dag wisten de volleybalsters te winnen van South Mountain. Na deze win, mochten ze het opnieuw opnemen tegen St. John’s River. Maar net als in de wedstrijden daarvoor waren The Lady Panthers ongeslagen en mochten ze hun toernooi bekronen tot National Champion Beach Volleyball!

Ondanks deze prestaties zijn ze ook ongeslagen in alle Conference wedstrijden, ongeslagen in de Regionals en ook nog eens ongeslagen in de Nationals. Wat een prestatie!

Wij zijn heel erg trots op Dena en kijken uit naar het volgende kampioenschap!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.