Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ties Kramer versterkt East Stroudsburg University!

Ties Kramer versterkt East Stroudsburg University!

Voetballer Ties Kramer laat Nederland achter zich en vertrekt naar het sportgekke Amerika. Hiermee verlaat hij HVV Hollandia en gaat het sport en studie combineren aan East Stroudsburg University.

Ties begon op vierjarige leeftijd met voetballen. Dit deed hij bij zijn lokale voetbalclub LSVV in Zuid-Scharwoude. Dat hij talent had, bleek al snel. Zo krijg hij meerdere verzoeken van profclubs als Ajax om mee te trainen bij de jeugdacademie. Tijdens deze talentendagen bij Ajax belandde Ties uiteindelijk bij de laatste negentien spelers. Op tienjarige leeftijd verliet hij LSVV en maakte hij de overstap naar AFC’34 in Alkmaar. Sinds zijn aankomst in Alkmaar mocht hij meetrainen met de U11 van profclub AZ. Ook was hij geselecteerd voor ‘Jonger Oranje’, een talenteam van de KNVB waarmee hij speelde tegen professionele jeugdteams. Hierna ging het hard. Ties mocht meetrainen bij FC Volendam U12 en werd geaccepteerd in de jeugdacademie van de voetbalclub. In 2021 – 2022 maakte hij de overstap naar HVV Hollandia. Hier speelde hij tegen professionele jeugdteams van PEC Zwolle, ADO Den Haag, Excelsior en FC Dordrecht. Op dit moment speelt Ties bij de U18 van HVV Hollandia, waarin hij uitkomt in de Vierde Divisie en speelt hij tegen GO Ahead Eagles en Telstar.

Ties is een veelzijdige middenvelder die op iedere positie op het middenveld uit te voeten kan. Echter komt hij het best tot zijn recht als centrale middenvelder. Ties is een creatieve speler met een uitstekende pass in zijn benen. Naast het feit dat hij rechtsbenig is, beschikt hij ook over een uitstekend linkerbeen. Ook is hij sterk in de combinaties en is hij zowel aanvallend als verdedigend een belangrijke speler in een team.

Na de zomer zal Ties Kramer de ESU Warriors gaan versterken. Het men’s soccer team van ESU heeft naast Ties nog twee andere KingsTalent student-athletes in hun team, namelijk Tycho de Vries en Pieter Neerhof. Met Ties hebben de Warriors van East Stroudsburg dus nog een Nederlander weten te strikken. Wij zijn erg benieuwd naar wat dit gaat brengen!

Wij wensen Ties veel plezier en succes bij zijn avontuur in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.