Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

De Vries pakt ‘Breakout Athlete of the Year’ award!

De Vries pakt ‘Breakout Athlete of the Year’ award!

Alissia de Vries pakt haar derde award van dit seizoen en mag zich ‘Breakout Athlete of the Year’ noemen bij UMass Lowell!

Alissia de Vries heeft afgelopen dinsdag de award voor ‘Breakout Athlete of the Year’ in ontvangst mogen nemen bij UMass Lowell. Deze award wordt uitgereikt aan student-athletes die in het afgelopen seizoen zichzelf in grote mate hebben ontwikkeld en van grote waarde zijn geweest voor het team. Als blijk van waardering ontvangt Alissia deze Breakout Athlete of the Year award.

In het afgelopen jaar startte Alissia in alle 19 wedstrijden voor University of Massachusetts Lowell Field Hockey. Naast deze award wist Alissia dit jaar ook in het ‘All-Conference’ en ‘All-Academic’ team te komen, een echt successeizoen dus.

Samen met mede KingsTalent talent Mirthe Gans en Berbel Rozema wist Alissia in het afgelopen jaar voor de River Hawks een goed seizoen neer te zetten. Zo wisten zij met zes overwinningen op rij op eigen veld geschiedenis te schrijven.

Proficiat met je award Alissia!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.