Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

De jonge Dieneke Hes zet de stap naar Amerika

De jonge Dieneke Hes zet de stap naar Amerika

De 18 jarige Dieneke Hes zet de stap naar Amerika en gaat spelen voor Bryant University.

Toen Dieneke 8 jaar oud was, is ze begonnen met hockeyen bij Pinoké. Meteen speelt ze op de hoogst mogelijke niveaus en wordt ze bij een toernooi in Rotterdam uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi. Daarnaast krijgt Hes persoonlijke training van Martijn Drijver en wordt ze geselecteerd in het onder 12 regioteam. In het seizoen 2018-2019 is ze geselecteerd in de voorselectie voor het Nederlands hockeyteam onder de 16. Vanaf dit seizoen traint Dieneke ook mee met het senioren team van Pinoké. Later gaat Hes een speciaal top-sport traject in waarbij ze begeleiding krijgt met voeding, school in combinatie met sport en praktische tips.

De Bulldogs van Bryant University komen uit in de NFHCA divisie 1 en staan op de ranking lijst op de 78ste plaats. 13 speelsters van Bryant University hebben zich, door prestaties van afgelopen seizoen, geplaatst in het NFHCA Division 1 national Academic Squad. Voor Dieneke een mooie uitdaging om ook hiervoor geselecteerd te worden.

Heel veel succes met je avontuur in Amerika Dieneke!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.