Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Kingstalent teams of the week!

Here we go! De KingsTalent Teams of the week!

Vanaf dit seizoen geen twee maar drie teams of the week! De beste voetbal-, hockey- en volleybal-Athletes van deze week staan hier voor je opgesteld!

De keuze was enorm deze week, met name de hockeydames hebben zich sterk vertoond met veel goals en individuele prestaties. In het bijzonder voor Simone Hefting en Freke van Tilburg, die beide werden verkozen tot ‘Defensie player of the Week’, en Sabine de Ruijter die de ‘Big East Weekly Honor Roll’ toegereikt kreeg!

Ook de voetbalheren hebben laten zien waar ze toe instaat zijn. Zo scoorde de Hengelose spits, Calvin Scholten, in vijf wedstrijden maar liefst 3 goals en was hij verantwoordelijk voor 4 assists voor de Red Ravens. Ook scoorde de oud middenvelder van FC Groningen, Max Hamelink, in twee wedstrijden 2 doelpunten voor de USF Dons. En natuurlijk niet te vergeten de poeier van Floris van Nijnanten.

Het volleybal Team of the Week mag natuurlijk ook niet ontbreken. Zo is Iris Oosterbaan genomineerd voor setter van de week en hebben Isa Volmer en Stephanie Lankhorst beide een back-to-back win te pakken.

Ben jij het eens met onze keuzes? We can’t wait for next week!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.