Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Dave Neijenhuis wederom ACC Defensive Player of the Week!

Dave Neijenhuis wederom ACC Defensive Player of the Week!

Voor de tweede keer dit seizoen is Dave Neijenhuis benoemd tot Defensive Player of the Week van de Appalachian Athletic Conference (ACC). Van de 5 speelronden heeft Dave nu al tweemaal een award weten binnen te slepen met dank aan zijn uitstekende verdedigende prestaties.

 

De freshman van de Tennessee Wesleyan Bulldogs was afgelopen weekend mede verantwoordelijk voor de 6-0 overwinning tegen een nog ongeslagen Columbia. Ook tegen titelkandidaat en rivaal Bryan College werd met een relatief eenvoudige 3-0 gewonnen. Dinsdagavond werd hier nog een overwinning aan toegevoegd nadat Kentucky Christian University met maar liefst 9-0 van de mat werd geveegd.
Door deze overwinningen hebben de Bulldogs nu 6 wedstrijden gewonnen en 0 verloren, en leiden ze de conference.

De verdediging waar Dave deel van uit maakt kent ook een zeer sterk seizoen. In zes wedstrijden kregen ze slechts twee tegengoals en hielden ze vier keer de nul. Met een gemiddelde van 6 schoten tegen per wedstrijd kijken ze tegen een veelbelovend seizoen aan.

Klasse prestatie Dave! Keep up the good work!

 

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van onze talenten in Amerika?  Volg ons dan op onze socials @kingstalentnl!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.